Kurssit

 

KURSSIOHJELMA

Korona-tilanteen vuoksi festivaali on jouduttu tutulta paikaltaan juhannuksen jälkeiseltä viikolta siirtämään syksylle. Kurssit järjestetään pidennettynä kurssiviikonloppuna lauantaista tiistaihin 29.8. – 1.9.2020. Opiskelijat saavat opetusta yhden oppitunnin per päivä, johon poikkeuksena Jouni Kuorikosken kurssi, jonka tunnit järjestetään pääasiallisesti 29. – 30.8. lauantaina ja sunnuntaina, jolloin kyseisen kurssin opiskelijat saavat kaksi tuntia per päivä. Lopullinen tuntien määrä on kuitenkin sidonnainen osallistujien määrään nähden, ja varmentuu elokuussa. Kurssihintaa on kaikille kurssilaisille laskettu näistä poikkeusjärjestelyistä johtuen 125 euroon.

MAJOITUS

Osallistujien on mahdollista majoittua kurssipaikan lähistöllä sijaitsevalla leirintä-alueella mökissä yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Majoitus on omakustanteinen ja hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. Lisätietoja majoituksesta: info@urkupaivat.fi. Lisätietoja leirintäalueesta: http://www.solliden.fi/. Lisäksi Paraisilla on hotelli, johon kurssilaiset voivat majoittua omakustanteisesti: http://www.strandbo.fi/.
www.booking.com etsii sinulle alueen kaikki majoitusmahdollisuudet.

KONSERTIT

Kurssilaiset pääsevät Urkupäivien konsertteihin ilmaiseksi. Konserttiohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.urkupaivat.fi.

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi-ilmoittautuminen on auki osoitteessa www.urkupaivat.fi 1.8. saakka. Ilmoittautumaan pääset sivun alaosasta.

VALINTAPERUSTEET

Opettajat valitsevat  kurssilaiset ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjen tietojen perusteella (koulutus, muu kokemus).

OPETTAJAT

Musiikin maisteri Jouni Kuorikoski on valmistunut Sibelius-Akatemiasta laulutaiteen opettajaksi ja kirkkomuusikoksi sekä suorittanut laulun A-kurssitutkinnon. Hän on esiintynyt laajasti eri puolilla Suomea, Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Kuorikoski toimii laulun yliopettajana Turun konservatoriossa.

Musiikin maisteri Hanna Lehtonen on valmistunut Sibelius-Akatemiasta kirkkomuusikoksi, jossa on myös suorittanut laulun A-kurssitutkinnon, syventäen samalla laulupedagogin opintojaan, joksi valmistui Turun AMK:sta vuonna 2005. Lehtonen on toiminut Paraisilla (Väståbolands svenska församling) kanttorina vuodesta 2012 ja toimii myös laulunopettajana kansalaisopisto Kombissa sekä opettaa liturgista laulua Åbo Akademissa.

Musiikin tohtori Kari Vuola on konsertoinut runsaasti eri puolilla Suomea, useissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Vuodesta 2001 lähtien Vuola on toiminut Paraisten Urkupäivien taiteellisena johtajana. Hän on opettanut urkujensoittoa ja urkuimprovisaatiota Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa useita vuosia.

 

HINTA

Urku- ja laulukurssit 125 € / kurssi

___________________________

KURSSIT 2020

Laulu | Jouni Kuorikoski
Ilmoittaudu tästä

Laulutekniikka ja äänenkäyttö | Hanna Lehtonen
Ilmoittaudu tästä

Urkuimprovisaatio | Kari Vuola
Ilmoittaudu tästä

Urkujensoitto  | Kari Vuola
Ilmoittaudu tästä