Kurssit

KESÄKURSSILLE SAARISTOON!

Paraisten Urkupäivät on 41-vuotias kesäfestivaali, jonka yhteydessä järjestetään laulu- ja urkukursseja musiikinopiskelijoille ja kirkko-muusikoille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

KURSSIOHJELMA

Jokaisena kurssipäivänä kaikilla kurssilaisilla on yksi yksityistunti opettajansa kanssa (Jouni Kuorikosken laulukurssin tapauksessa opettajan ja korrepetiittorin kanssa). Opetus tapahtuu Paraisten kirkossa, kappeleissa ja seurakuntatalolla, joista kurssilaisille on varattu myös harjoittelutilaa. Kurssiviikon päätteeksi järjestetään oppilaskonsertit. Kurssi alkaa yhteisellä kokoontumisella ma 22.6. klo 9 ja päättyy viimeiseen oppilaskonserttiin to 25.6. n. klo 18.

MAJOITUS

Osallistujien on mahdollista majoittua kurssipaikan lähistöllä sijaitsevalla leirintä-alueella mökissä yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Majoitus on omakustanteinen ja hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. Lisätietoja majoituksesta: info@urkupaivat.fi. Lisätietoja leirintäalueesta: http://www.solliden.fi/. Lisäksi Paraisilla on hotelli, johon kurssilaiset voivat majoittua omakustanteisesti: http://www.strandbo.fi/.
www.booking.com etsii sinulle alueen kaikki majoitusmahdollisuudet.

KONSERTIT

Kurssilaiset pääsevät Urkupäivien konsertteihin ilmaiseksi. Konserttiohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.urkupaivat.fi.

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi-ilmoittautuminen on auki osoitteessa www.urkupaivat.fi 30.4. saakka. Mikäli jollakin kurssilla on tämän jälkeen vielä tilaa, saatetaan ilmoittautumista jatkaa edelleen. Voit seurata tilannetta osoitteissa urkupaivat.fi ja facebook.com/urkupaivat.

VALINTAPERUSTEET

Opettajat valitsevat  kurssilaiset ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjen tietojen perusteella (koulutus, muu kokemus).

OPETTAJAT

Musiikin maisteri Jouni Kuorikoski on valmistunut Sibelius-Akatemiasta laulutaiteen opettajaksi ja kirkkomuusikoksi sekä suorittanut laulun A-kurssitutkinnon. Hän on esiintynyt laajasti eri puolilla Suomea, Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Kuorikoski toimii laulun yliopettajana Turun konservatoriossa.

Musiikin maisteri Hanna Lehtonen on valmistunut Sibelius-Akatemiasta kirkkomuusikoksi, jossa on myös suorittanut laulun A-kurssitutkinnon, syventäen samalla laulupedagogin opintojaan, joksi valmistui Turun AMK:sta vuonna 2005. Lehtonen on toiminut Paraisilla (Väståbolands svenska församling) kanttorina vuodesta 2012 ja toimii myös laulunopettajana kansalaisopisto Kombissa sekä opettaa liturgista laulua Åbo Akademissa.

Musiikin tohtori Kari Vuola on konsertoinut runsaasti eri puolilla Suomea, useissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Vuodesta 2001 lähtien Vuola on toiminut Paraisten Urkupäivien taiteellisena johtajana. Hän on opettanut urkujensoittoa ja urkuimprovisaatiota Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa useita vuosia.

 

HINTA

Urku- ja laulukurssit 250 € / kurssi

___________________________

KURSSIT 2020

Laulu | Jouni Kuorikoski
Ilmoittaudu tästä

Laulutekniikka ja äänenkäyttö | Hanna Lehtonen
Ilmoittaudu tästä

Urkuimprovisaatio | Kari Vuola
Ilmoittaudu tästä

Urkujensoitto  | Kari Vuola
Ilmoittaudu tästä