Kurssit

KESÄKURSSILLE SAARISTOON!

Paraisten Urkupäivät on 40-vuotias kesäfestivaali, jonka yhteydessä järjestetään laulu- ja urkukursseja musiikinopiskelijoille ja kirkko-muusikoille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

KURSSIOHJELMA

Jokaisena kurssipäivänä kaikilla kurssilaisilla on yksi yksityistunti opettajansa kanssa (laulukurssien tapauksissa opettajan ja korrepetiittorin kanssa). Opetus tapahtuu Paraisten kirkossa, kappeleissa, seurakuntatalolla ja musiikkiopistolla, joista kurssilaisille on varattu myös harjoittelutilaa. Kurssiviikon päätteeksi järjestetään oppilaskonsertit. Kurssi alkaa yhteisellä kokoontumisella ma 24.6. klo 9 ja päättyy viimeiseen oppilaskonserttiin to 27.6. n. klo 18.

MAJOITUS

Osallistujien on mahdollista majoittua kurssipaikan lähistöllä sijaitsevalla leirintä-alueella mökissä yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Majoitus on omakustanteinen ja hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. Lisätietoja majoituksesta: info@urkupaivat.fi. Lisätietoja leirintäalueesta: http://www.solliden.fi/. Lisäksi Paraisilla on hotelli, johon kurssilaiset voivat majoittua omakustanteisesti: http://www.strandbo.fi/.
www.booking.com etsii sinulle alueen kaikki majoitusmahdollisuudet.

KONSERTIT

Kurssilaiset pääsevät Urkupäivien konsertteihin ilmaiseksi. Konserttiohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.urkupaivat.fi.

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi-ilmoittautuminen on avattu! Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan: ILMOITTAUTUMISEEN

VALINTAPERUSTEET

Opettajat valitsevat  kurssilaiset ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjen tietojen perusteella (koulutus, muu kokemus).

OPETTAJAT

Jouni Kuorikoski on valmistunut Sibelius-Akatemiasta laulutaiteen opettajaksi ja kirkkomuusikoksi sekä suorittanut laulun A-kurssitutkinnon. Hän on esiintynyt laajasti eri puolilla Suomea, Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Kuorikoski toimii laulun yliopettajana Turun konservatoriossa.

Kari Vuola on konsertoinut runsaasti eri puolilla Suomea, useissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Vuodesta 2001 lähtien Vuola on toiminut Paraisten Urkupäivien taiteellisena johtajana. Hän on opettanut urkujensoittoa ja urkuimprovisaatiota Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiassa useita vuosia.

HINTA

Urku- ja laulukurssit 250 € / kurssi

___________________________

KURSSIT 2019

Laulu | Jouni Kuorikoski

Urkuimprovisaatio | Kari Vuola

Urkujensoitto | Kari Vuola